Blundande man i gräset med dator på magen

Dagens lunch - lunchmeny vecka 4

21-25 januari

MÅNDAG

-Stekt fisk med syrlig dillsås samt rostade rotsaker
-Småländska isterband med senapssås samt inlagda rödbetor
*Dagens vegetariska soppa inklusive salladsbuffé

TISDAG

-Rimmad torsk med citronsås
-Krämig kycklingpasta med dragon, dijon samt parmesan
*Dagens vegetariska soppa inklusive salladsbuffé

ONSDAG

-Pankostekt fiskfilé med räkmajonnäs och kokt potatis
-Pulled pork serveras med bbq-sås, syrad rödlök samt majschips
*Dagens vegetariska soppa inklusive salladsbuffé

TORSDAG

-Skaldjursgratinerad fisk med potatispuré
-Ärtsoppa med fläsk - Pannkakor, Kerstins härlagade sylt & grädde
*Dagens vegetariska soppa inklusive salladsbuffé

FREDAG

-Asterns fiskgryta med rotfrukter och aioli
-Klassisk kålpudding med gräddsås samt rårörda lingon
*Dagens vegetariska soppa inklusive salladsbuffé

Dagens lunch, vardagar kl 11:00-14:30
Varmrätt, salladsbuffé, liten soppa, bröd, måltidsdryck, kaffe och liten hembakad kaka. 105 kr inkl. moms.

Kuponghäfte finns att köpa, 10 kuponger för 990 kr inkl. moms.

*Dagens vegetarisk soppa inklusive salladsbuffé/bröd. Soppan serveras måndag-fredag, kostar 95 kronor.

KRAV-MÄRKT RESTAURANG

Kretsloppsveckan i Borås 2013 var startskottet och väckarklockan för oss att lägga om från konventionella råvaror till ekologiska. Det är råvarornas kvalitet och smak som påverkat oss att vilja fortsätta!

Vi arbetar målmedvetet för att öka andelen ekologiska råvaror utan att höja priset till våra gäster. I början byttes alla basråvaror som mjölk, smör, lök, stekolja, socker, mjöl och ost. I nästa steg byttes all vit fisk och räkor ut till msc-märkt, dvs hållbart fiskad. Vi letar ständigt efter fler bra ekologiska råvaror för att nå vårt interna mål på 50%. Utöver de ekologiska inköpen använder vi mycket svenskt och närproducerat vad gäller kött och grönsaker.

Vår KRAV-certifiering garanterar att minst 25% av ALLA inköpta råvaror är godkända enligt KRAVs regler för ekologiskt.



kontaktbild

Kontaktperson

Mikael Berglund Hveem

Konferens- & restaurangansvarig