Blundande man i gräset med dator på magen

De startade våren 2002

Redan på 1980-talet fördes diskussioner hos Pulsen om hur den gamla byggnaden i kvarteret Astern i Borås, som en gång varit ett bomullslager mitt i tekoindustrins vagga, skulle användas.

Lokalerna anpassades mer och mer för konferenser, utställningar, konserter, auktioner och liknande verksamheter. Men det var först år 2000 som beslutet togs om att bygga om de 2 500 kvadratmeter stora lokalerna till ett konferenscenter med tillhörande restaurang. Bedömningar hade gjorts angående behovet i Borås och ombyggnaden startades på vintern 2001.

Portarna till de nya konferens- och restauranglokalerna öppnades i maj 2002 och i maj samma år invigdes verksamheten med stor glädje, inte minst tack vare underhållning av After Shave och Den osannolika orkestern. Sedan har veckor och månader lagts till år och på 10-årsjubileet 2012 kunde vi konstatera att verksamheten blivit så framgångsrik som vi önskat. Restaurang Astern har sedan starten haft ett gott rykte i Borås, inte minst för sina erkända fisk-specialiteter.

Varje dag besöker cirka 500 Pulsens ljusa lokalerna för ett möte eller för att äta lunch. Genom åren har det arrangerats flertalet större föreläsningar med några av Sveriges mest uppskattade och intressanta föreläsare. Pulsen konferens är och har varit en pålitlig leverantör av kvalitativa möten och mycket vällagad mat.


kontaktbild

Kontaktperson

Frida Börjesson


Kontaktperson

Sandra Lillvik

Restaurang Astern